Ga naar onze facebook pagina nieuws contact
Een glimlach voor een droom - realiseer een droom van onze bewoners

Een glimlach voor een droom - realiseer een droom van onze bewoners

Geplaatst op 08 november 2022

Op 1 december 2022 gaat de eerste Droomfabriek-avond door in feestzaal De Castel te Herne.

We nemen je mee in de droomwereld van ‘onze gasten’.


Een avond met steun en voorstelling van 2 prachtige initiatieven. Zonnelied droomt van een ‘Tovertafel’ en de heropbouw van onze verwoeste boerderij ‘De Hoeve’.

In echte performance-stijl maak je kennis met deze initiatieven. Je wandelt mee doorheen onze Droomfabriek, maakt kennis met ideeën en projecten om het leven van ‘onze gasten’ aangenaam te maken.


Je kan kiezen uit 3 verschillende formules om deel te nemen aan het diner. Het menu is inclusief wijnen tijdens het eten.

Eveneens krijg je een fiscaal attest bij storting, dankzij dit voordeel daalt je bedrag bij het indienen van je belastingaangifte.

Indien je een allergie hebt aan bepaalde voedingsstoffen gelieve dit te vermelden bij inschrijving.

Klik hier voor de uitnodiging met korte toelichting van de 3 steunpakketten. Steunpakket 1 en steunpakket 2 is steeds per persoon.

Jij schrijft je toch ook in op het realiseren van ‘Een glimlach voor een droom’.


Graag meer info?

Dit kan via begeleiding en personeel van Zonnelied maar je kan ook contact opnemen met onze PR en fondsenwerver de heer Christophe van den Nest via 053 64 64 30 of christophe.vandennest@zonnelied.be

Een overzicht van onze andere dromen kan je terugvinden via: https://www.zonneliedvzw.be/sponsors/realiseer-een-droom-van-onze-bewoners

Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen