Ga naar onze facebook pagina nieuws contact
#heldvanwelzijn

#heldvanwelzijn

Geplaatst op 18 mei 2020

Beste #heldvanwelzijn

Onder impuls van de projectgroep psycho-sociaal binnen de taksforce COVID-19 Zorg groeide dezorgsamen.be uit tot hét online platform waar medewerkers in zorg en welzijn tips vinden om voor zichzelf te zorgen, om veerkracht bij te tanken en om de collega’s te ondersteunen.

Op dit platform kon je vorige zaterdag (16/5) het 2de gratis webinar met als thema “Actief in zorg of welzijn? Ontdek hoe familie of vrienden jou mee kunnen sterken in je veerkracht.” volgen. Samen met Peter Adriaenssens en Ilse De Pauw, was Katleen Evenepoel, directeur van Zonnelied er te gast. Haar organisatie kreeg te kampen met een corona-uitbraak. Ze spreekt waarderend over haar “ploeg” – van medewerker op de werkvloer tot RVB – en heeft veel respect voor de gasten van Zonnelied, die zich flexibel opstellen in deze coranatijden. Ze hoopt dat de bezieling die vandaag sterk in beeld komt, zich lang mag laten zien en voelen in de samenleving. Ze plaatst op een positieve en eerlijke manier de sector Ondersteuning voor Personen met een Handicap in de kijker.

Heb je dit webinar niet kunnen volgen? Geen nood: het blijft beschikbaar op de website van dezorgsamen.be, en wordt ook uitgezonden op KanaalZ, elke dag in de week van 25 mei 2020.

Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen