Ga naar onze facebook pagina nieuws contact
Lokale Opwijkse en Merchtemse ondernemers helpen Zonnelied en sponsoren een nieuwe wagen.

Lokale Opwijkse en Merchtemse ondernemers helpen Zonnelied en sponsoren een nieuwe wagen.

Geplaatst op 29 september 2022


Lokale ondernemers uit Opwijk en Merchtem stellen samen met Special ad een Fiat Doblo ter beschikking voor vervoer van mensen met een beperking.

Dit gebeurt via een uniek concept. Special ad zoekt lokale sponsors uit de omgeving en helpt om een gratis voertuig ter beschikking te stellen met de hulp van die lokale sponsors.

“Dankzij hun steun aan dit project van Special ad hielpen ze ons met het vervoer binnen onze Zonnelied werking te Opwijk en Merchtem. De personenwagen zal ingezet worden voor het vervoer van onze cliënten uit de regio Opwijk en Merchtem”, zegt Isabelle Gierts, directeur Bedrijfsvoering Zonnelied.

“Vanuit Special ad gaan ze nog een stapje verder. Ze schenken ook nog eens in totaal € 2.500 aan goede doelen uit de regio waar Zonnelied een fijne samenwerking mee heeft.

De maatschappelijke betrokkenheid van de Opwijkse en Merchtemse handelaars loont! Zo heeft Zonnelied Het Gezonde Plukveld uit Merchtem als goed doel voorgedragen”, zegt Isabelle Gierts, directeur Bedrijfsvoering Zonnelied.

“Wij willen via deze weg alle sponsors van harte bedanken voor hun steun bij dit auto project. Zonder hun steun was het niet mogelijk geweest om het vervoersprobleem op te lossen. Daarom organiseerden we op maandag 26 september 2022 een dankmoment voor alle sponsors van deze wagen in onze vestiging te Opwijk.

Het gezonde Plukveld alsook Tartaar vzw heeft die avond een cheque ontvangen” zegt Nancy Deleu, diensthoofd Zonnelied Opwijk en Merchtem.

Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen