
De eetkamer is een project van Zonnelied waarbij we cliënten versterken door samen te koken op locatie en zo verbinding te creëren tussen mensen.
We serveren onze gerechten en schenken de glazen vol.
Neem een stoel en zet er u bij in de eetkamer.
De eetkamer wil haar gasten een inclusieve, fijne en uiterst lekkere culinaire ervaring aanbieden. Daarbij vinden we het belangrijk om te streven naar een kwalitatief aanbod.
We werken met pure producten, leren cliënten aandacht te hebben voor bereidingswijze, smaken én presentatie. We denken samen na over een lekker menu of hapje met dat tikkeltje extra.
We hebben aandacht voor details bij de bereiding en de presentatie. Zo tillen we elke maaltijd of hapje naar een hoger niveau.
We denken na over een aantrekkelijk en divers aanbod om een diversiteit aan klanten te bereiken.
Zo gaan we cateren voor evenementen, organiseren we traiteurmomenten in de cluster en gaan we naar jaar- en boerenmarkten om bekendheid te verwerven.
Gedurende het hele proces is duurzaamheid onze leidraad. Daarbij denken we niet enkel aan People en Profit, maar ook aan Planet. We kiezen bewust voor eerlijke producten uit de korte keten.
Door het actief ondersteunen van ecologische projecten, dragen we ons steentje bij aan een duurzame maatschappij.
Bovendien verhogen we ook het bewustzijn hierrond bij onze klanten, omdat we deze duurzame visie ook steeds zullen uitdragen tijdens promotie en onze evenementen.
Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden en onze evenementen? Stuur een mailtje naar de.eetkamer@zonnelied.be .
De eetkamer kwam tot stand met de steun van Leader+ en de provincie Vlaams-Brabant.
