vacatures solliciteren jobstudenten vrijwilligers steun ons contact
28
Nov
ZonneSchlager 2018

De Strijtemse door waardengedreven buren van Zonnelied vzw hechten belang aan maatschappelijk engagement, vanuit deze visie willen zij door de organisatie van een Schlagerfestival steun bieden aan mensen met een beperking uit het Pajottenland.

Ontbaatzuchtig iets terugdoen voor de maatschappij is hun doelstelling. Niet omdat het moet, maar wel omdat het juist voelt. De buurtbewoners vinden het belangrijk om zelf meer betrokken te zijn bij de inclusie van mensen met een beperking uit onze streek. Op een actieve, participerende en muzikale manier willen onze buurtbewoners mensen met een beperking en de Strijtemse gemeenschap samenbrengen. Ze willen meer doen dan gewoon geld schenken! Onze buren willen vanuit de inclusiegedachte meer leren en ervaren hoe het is om te leven in een voorziening, leven met een beperking.

Meer informatie: www.zonneschlager.be


07
Jul
Zonnelied dankt Bianca Debaets

Zonnelied vzw dankt Brussels Staatssecretaris Banca Debaets voor haar inzet en steun.

Op woensdag 5 juli 2017 bracht Lothar Vandenberghe samen met Jeremy Pascal, cliënt uit onze Brusselse werking ’t Zinneke, een bezoek aan Bianca Debaets, Brussels Staatssecretaris en VGC-Collegelid.

Jeremy overhandigende een kunstwerk dat hij maakte als dank voor de jarenlange inzet en steun van de Brusselse Staatssecretaris aan alle sectoren binnen Welzijn en gezondheid.

Het is voor Zonnelied vzw fijn om te zien dat samen met haar kabinetsmedewerkers de Staatssecretaris elke dag opnieuw bewijst dat ook Brussel meetelt op welzijnsvlak, het is een echte draaischijf van Vlaams welzijn geworden.

Lothar Vandenberghe
PR medewerker


20
Jan
​Woonproject Oud Gemeentehuis

WONEN & LEVEN OUD GEMEENTEHUIS TOLLEMBEEK.pdf

Woonproject Oud Gemeentehuis Tollembeek in de kijker (zie bijlage)

Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen