Ga naar onze facebook pagina nieuws contact

Vrijwilligerswerk ... voor elk wat wils

In onze organisatie werken vrijwilligers in alle soorten en maten. Zo zijn er vrijwilligers met een drukke baan, die een paar uur per maand de handen uit de mouwen steken en er zijn mensen die meer tijd beschikbaar hebben voor verschillende activiteiten.

Vrijwilligers krijgen in Zonnelied vzw de kans zich op verschillende terreinen in te zetten. Mee op vakantie, bezoek brengen aan ouders/vrienden, helpen bij een uitstapje, naar tekenacademie of werkplek brengen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Misschien is er wel een vrijwilligersfunctie waar u uw eerder opgedane kennis of talent in kwijt kunt. Zo kan iemand die in het dagelijkse leven kok is zich bijvoorbeeld inzetten als keukenhulp in het weekend of samen met onze - "gasten" - cliënten een kookactiviteit organiseren.

Maar ook uw eigen interesse is natuurlijk van belang. Wandelt u bijvoorbeeld graag, dan kunt u bijvoorbeeld het wekelijkse wandelgroepje ondersteunen. Is paardrijden een hobby van u, dan kunt u ondersteuning bieden tijdens ons wekelijks bezoek aan de manège te Asse.

Als vrijwilliger kunt u op flexibele tijden actief zijn. Daarom kunnen zowel mensen die veel als mensen die wat minder tijd hebben vrijwilligerswerk doen voor Zonnelied vzw.

Bij Zonnelied vzw kunt u actief zijn als zogenoemde clustervrijwilliger en/of als vakantievrijwilliger.

Wij voorzien uiteraard een verzekering alsook (indien van toepassing) een kilometervergoeding.

Interesse? Neem contact op met Ann Claessens

Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen