Ga naar onze facebook pagina nieuws contact

Jouw sollicitatieprocesStap 1: Bekijk onze openstaande vacatures en grijp je kans.

Heb je nu nog geen interessante vacature gevonden? Solliciteer dan spontaan via personeel@zonnelied.be


Stap 2: Solliciteer voor de uiterste sollicitatiedatum via mail naar het mailadres dat onderaan de vacature vermeld staat. Houd de uiterste sollicitatiedatum goed in de gaten! Na die datum kunnen we je sollicitatie helaas niet meer aanvaarden. De vacature staat na deze datum niet meer online, dus sla hem ergens op zodat je hem hebt om je gesprek voor te bereiden.


Stap 3: Uitnodiging voor de selectie.

We contacteren je. Houd ook zeker je mailbox in de gaten! Je krijgt een uitnodiging voor de sollicitatieprocedure met informatie over het verdere proces of we informeren je dat je niet weerhouden bent.

Tot ongeveer een week na de uiterste sollicitatiedatum mag je een bericht verwachten.


Stap 4: Selectiegesprek eventueel aangevuld met proef

De selectieprocedure kan uit verschillende onderdelen bestaan, afhankelijk van de functie. Het selectiegesprek kan mogelijks aangevuld worden door proeven zoals een casus, praktijkopdracht of assessment voor leidinggevenden


Stap 5: Telefonische feedback

Na de selectieprocedure bellen we elke sollicitant op met feedback.

De directie en diensthoofden maken een ordening naar voorkeur op en de meest geschikte kandidaat krijgt als eerste een aanbod. Andere geslaagde kandidaten kunnen ervoor kiezen om in onze wervingsreserve te worden opgenomen.


Stap 6: Contractondertekening

Je wordt gecontacteerd door Team Personeel om je contract te komen ondertekenen. Je ontvangt de nodige informatie rond je opstart.


Stap 7: Opstart bij Zonnelied

Welkom in onze organisatie!


Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen