Ga naar onze facebook pagina nieuws contact

Vacature Woonbegeleider

02-12-2022 Vacatures - OLD Wordt niet meer gebruikt

Hoe ziet de functie er uit?

Voor het opstarten en uitbouwen van een nieuwe leefgroep voor mensen met een mentale beperking en psychische kwetsbaarheid zijn we op zoek naar een dynamische begeleid(ster)er. Op onze campus in Roosdaal wonen mensen met een mentale beperking en bijkomende psychische fragiliteit in 3 leefgroepen. We bouwen nu aan de opstart van een vierde leefgroep voor deze doelgroep. Tussen de leefgroepen wordt nauw samengewerkt om voor de gasten een aangename en veilige sfeer te creëren. We bouwen aan een collectief waarin we gasten aanspreken op hun krachten en interesses. Vanuit een relatie van vertrouwen bieden kansen om mensen te verrijken in het (be)leven. Ben jij een communicatief sterke persoon die graag de schouders zet onder een krachtig nieuw project? Samen met gemotiveerde collega’s in een multi-disciplinair team krijg je alle kansen om je talenten te gebruiken en verder te ontplooien.


Wie komt in aanmerking?

 • Je hebt een hart voor mensen met een beperking en hebt bij voorkeur een diploma in een sociale richting.
 • Je hebt kennis rond volwassenen met een beperking of bent bereid vormingen te volgen. Rond specifieke thema’s worden intern vormingen georganiseerd. Tewerkstelling via werkplekleren behoort tot de mogelijkheden.
 • Dankzij je stressbestendigheid en relativeringsvermogen straal je rust uit naar de gasten.
 • Je ziet de voordelen van een flexibel uurrooster, met avond- en weekendwerk. Bij meer dan 19/38u tewerkstelling werk je 2 weekends/maand.
 • Een zeer goede kennis van het Nederlands is een must. Voor verplaatsingen naar activiteiten is een rijbewijs type B een extra troef.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract van bepaalde duur. Tewerkstellingsregime bespreekbaar. Mogelijkheid tot vast contract bij positieve evaluatie. Opstart zo snel mogelijk.
 • De tewerkstellingsplaats is Kloosterstraat 7, 1761 Roosdaal.
 • Een warm welkom waarbij we je wegwijs maken doorheen de organisatie.
 • De kans om actief mee te denken, bij te leren en je weg te zoeken.
 • Verloning conform de barema’s van het VAPH (PC 319.01). Extra verlofdagen bovenop de wettelijke en optionele aansluiting bij tal van voordelen (voordelig GSM-abonnement, hospitalisatieverzekering, fietsleasing, etc.).
 • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en het volgen van interne & externe vormingen.
 • Aanmoediging van ecologisch woon-werkverkeer: fietsvergoeding of tussenkomst in een abonnement van het openbaar vervoer.

Word jij onze nieuwe collega? Klik dan hier en vul het sollicitatieformulier in.
Info op te vragen bij Jeroen Vandenabeele op 0499/90.26.53 of jeroen.vandenabeele@zonnelied.be.
Bij algemene vragen kan je steeds terecht op het nummer 053/64.64.30 (Team Personeel) of via personeel@zonnelied.be


Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen