Ga naar onze facebook pagina nieuws contact

Vacature Nachtbegeleider Roosdaal

02-12-2022 Vacatures - OLD Wordt niet meer gebruikt

Hoe ziet de functie er uit?

Op onze campus in Roosdaal wonen mensen met een mentale beperking en bijkomende psychische fragiliteit in 3 leefgroepen. We bouwen nu aan de opstart van een vierde leefgroep voor deze doelgroep.

Tussen de leefgroepen wordt nauw samengewerkt om voor de gasten een aangename en veilige sfeer te creëren. We bouwen aan een collectief waarin we gasten aanspreken op hun krachten en interesses. Vanuit een relatie van vertrouwen bieden kansen om mensen te verrijken in het (be)leven.

Als nachtbegeleider bied je ’s nachts ondersteuning, doe je controlerondes en dien je specifieke zorgen toe. Daarnaast help je mogelijks ook ’s ochtends en ’s avonds mee in de woongroep.
Dankzij je professionaliteit slaag je erin ook moeilijke thema’s bespreekbaar te maken en samen naar oplossingen te zoeken.
Daarnaast heeft elk teamlid een specifieke rol/taak om de werking vlot te laten verlopen..


Wie komt in aanmerking?

 • Je hebt een hart voor mensen met een beperking en hebt bij voorkeur een diploma in een sociale richting.
 • Je hebt kennis rond volwassenen met een beperking of bent bereid vormingen te volgen. Tewerkstelling via werkplekleren behoort tot de mogelijkheden.
 • Dankzij je stressbestendigheid en relativeringsvermogen straal je rust uit naar de gasten.
 • Je ziet de voordelen van een flexibel uurrooster, met avond- en weekendwerk. Bij meer dan 19/38u tewerkstelling werk je 2 weekends/maand.
 • Een zeer goede kennis van het Nederlands is een must. Voor verplaatsingen naar activiteiten is een rijbewijs type B een extra troef.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract van bepaalde duur voor 1 jaar. Tewerkstellingsregime bespreekbaar. Tewerkstellingsregime bespreekbaar tussen 26,6/38 en 32/38. Mogelijkheid tot vast contract bij positieve evaluatie. Opstart vanaf 1/1/2023.
 • De tewerkstellingsplaats is Kloosterstraat 7, 1761 Roosdaal.
 • Een warm welkom waarbij we je wegwijs maken doorheen de organisatie.
 • De kans om actief mee te denken, bij te leren en je weg te zoeken.
 • Verloning conform de barema’s van het VAPH (PC 319.01). Extra verlofdagen bovenop de wettelijke en optionele aansluiting bij tal van voordelen (voordelig GSM-abonnement, hospitalisatieverzekering, fietsleasing, etc.).
 • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en het volgen van interne & externe vormingen.
 • Aanmoediging van ecologisch woon-werkverkeer: fietsvergoeding of tussenkomst in een abonnement van het openbaar vervoer.

Word jij onze nieuwe collega? Klik dan hier en vul het sollicitatieformulier in.
Info op te vragen bij Jeroen Vandenabeele op 0499/90.26.53 of jeroen.vandenabeele@zonnelied.be.
Bij algemene vragen kan je steeds terecht op het nummer 053/64.64.30 (Team Personeel) of via personeel@zonnelied.be


Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen