Ga naar onze facebook pagina nieuws contact

Vacature Coördinator woonbegeleiding

02-12-2022 Vacatures - OLD Wordt niet meer gebruikt


Voor onze werking in Eizeringen, waar woon-, dagondersteuning en logeren wordt aangeboden aan mensen met een meervoudige beperking of hoge zorgvraag, zijn we op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor coördinatie woonbegeleiding.

Hoe ziet de functie er uit?

Als projectleider ondersteun je het individueel proces van elke gast en zorg je voor de verbinding tussen hun thuisnetwerk, de woongroepen van de Schakel en het activiteitencentrum ’t Kompas.

Als deel van het ondersteuningsteam bouw je mee aan een gedragen visie voor de hele campus. 50% van je tijd leg je de focus op de vooruitgang van het project, de andere tijd sta je mee op de werkvloer om voldoende voeling te hebben en coaching te geven aan medewerkers. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de dienstverlening. Je deelt jouw kennis met de collega’s en kan jouw expertise op vlak van methodieken overdragen op het team. Daarnaast organiseer je frequent overleg, je koppelt informatie terug op teamvergaderingen en briefings en stimuleert medewerkers om zelf deel te nemen aan verschillende overlegfora.

Naast adviseren bij de selectie van medewerkers, volg je je collega’s nadien verder op via coachinggesprekken, met het oog op het welbevinden en de vorming van medewerkers.

Je bouwt authentieke contacten op met zowel medewerkers als gasten en richt daarbij je pijlen zowel op interne, als op externe relaties (contacten en netwerken) die de werking ondersteunen en/of mogelijk maken.

Wie komt in aanmerking?

 • Een bachelordiploma in een menswetenschappelijke richting op zak? Top! Relevante werkervaringen zijn een grote plus.
 • Je hebt een open, empathische en kritische houding.
 • Je bent flexibel en stressbestendig. Daarnaast bepaal je vlot prioriteiten.
 • Je staat communicatief sterk en denkt probleemoplossend, rekening houdend met alle partijen.
 • Je bent een teamplayer en slaagt er in mensen te motiveren en vertrouwen te creëren.
 • Je neemt je verantwoordelijkheden, werkt nauwkeurig en analytisch.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een vervangingscontract. Tewerkstellingsregime 50% coördinerende taken, min. 30% aanvullende begeleidersuren (bespreekbaar), Toekomstperspectief bij positieve evaluatie. Opstart zo snel mogelijk.
 • De tewerkstellingsplaats is Frans Baetensstraat 55, 1750 Eizeringen.
 • Een warm welkom waarbij we je wegwijs maken doorheen de organisatie.
 • De kans om actief mee te denken, bij te leren en je weg te zoeken.
 • Verloning conform de barema’s van het VAPH (PC 319.01). Extra verlofdagen bovenop de wettelijke en optionele aansluiting bij tal van voordelen (GSM-abonnement, hospitalisatieverzekering, fietsleasing).
 • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en het volgen van interne & externe vormingen.
 • Aanmoediging van ecologisch woon-werkverkeer: fietsvergoeding of tussenkomst in een abonnement van het openbaar vervoer.

Word jij onze nieuwe collega? Klik dan hier en vul het sollicitatieformulier in. Info op te vragen bij Ann Claessens op 0497/58.38.64 of ann.claessens@zonnelied.be Bij algemene vragen kan je steeds terecht op het nummer 053/64.64.30 (Team Personeel) of via personeel@zonnelied.be

Aandacht voor kwaliteit van bestaan

Open & gastvrij

Vertrouwen in mensen